Maalivahti Mäenpää miettii rauhassa uutta joukkuetta

Suomalaismaalivahti Niki Mäenpään sopimus Hollannin Eredivisiestä sarjaporrasta alemmaksi tippuneen Willem II:n kanssa päättyi menneeseen kauteen. Mäenpään viime kausi meni piloille talvella tulleen polvivamman takia. Nyt polvi on taas kunnossa, mutta uusi osoite on vielä hämärän peitossa.

- Treenaan tällä hetkellä Willemin kanssa. Vähän tässä on sellainen fiilis, että seura haluaisi pitää minut täällä. Nyt viikonloppuna istumme alas asian tiimoilta, Mäenpää kertoo.

- Willem on yksi vaihtoehto, enkä tiedä, kuinka paljon muita vaihtoehtoja tällä hetkellä on. Agentin kautta olen kuullut, että muutama seura divarista olisi kiinnostunut. Eli tilanne on vielä auki, maalivahti lisää.

Viime kaudella Hollannin pääsarjassa pelanneista suomalaisista myös Mika Väyrynen ja Joonas Kolkka etsivät uutta seuraa. Väyrysen sopimus Heerenveenin kanssa umpeutui alkukesällä, ja myös Kolkan kontrahti NAC Bredan kanssa umpeutui.

Väyrynen on kertonut tähyilevänsä ensisijaisesti Hollannin ulkopuolelle. Kolkka sen sijaan pitää ovet avoimena myös jatkolle Hollannissa, jossa hän on pelannut pitkään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.