ManU saalisti taas yhden tittelin

Manchester United säilytti sunnuntaina mahdollisuutensa voittaa kaudella 2008-2009 viisi arvostettua kilpailua, kun se kukisti liigacupin loppuottelussa Tottenhamin rangaistuspotkukilpailun jälkeen 4-1. Titteli oli ManU:lle tämän kauden toinen, sillä seura voitti jo viime joulukuussa maailmancupin.

United johtaa Englannin Valioliigaa seitsemällä pisteellä ja on pelannut ottelun vähemmän kuin pahin uhkaajansa Liverpool. Tämän lisäksi ManU havittelee voittoa myös Mestarien liigasta ja Englannin cupista.

Cupmestaruutta puolustanut Tottenham ei kaatunut kotikaupunkinsa Lontoon Wembleyllä helposti. ManU jäi varsinaisella peliajalla maalitta. Lähellä onnistumista oli Cristiano Ronaldo, joka osui toisen puoliajan lisäajalla tolppaan.

ManU:n sankariksi nousi maalivahti Ben Foster. Edwin van der Sarin ja Tomasz Kuszczakin varjosta tolppien väliin valittu Foster teki tyhjiksi jatkoajan jälkeisessä rangaistuspotkukilpailussa niin Tottenhamin aloittajan Jamie O'Haran kuin kolmantena ampuneen David Bentleynkin aikeet. Tosin Bentley ampui pallon ohi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.