Mancinin itsehillintää koeteltiin Cityn tasapelillä

Jalkapallojoukkue Manchester Cityn italialaisen päävalmentajan Roberto Mancinin tunteet kuohuivat eilisiltana. Mancinin mielestä City menetti vähintään yhden maalin 2-2 päättyneessä Mestarien liigan lohkon E ottelussa Ajaxia vastaan.

Mancini ripitti ottelun tanskalaista erotuomaria Peter Rasmussenia, kun tämä hylkäsi Sergio Agüeron 3-2-osuman paitsiona.

- Sanoin erotuomarille, että onneksi olkoon, se oli maali, Mancini selitti.

Ottelun loppuhetkillä Mario Balotelliä revittiin paidasta rangaistusalueella railakkaasti, mutta Rasmussenin pilli ei soinut. Balotelli sai tästä herneen nenään ja puhisi kuin raivo härkä.

- Tätä tilannetta en nähnyt, mutta pelaajien mielestä se oli selvä rankkari. Tuomaristo oli surkea tänä iltana, Mancini pohti.

Cityllä on neljästä ottelusta vain kaksi pistettä. City voi vielä pienen ihmeen avulla nousta jatkopaikalle toiseksi. Cityn pitää voittaa Real Madrid ja Dortmund, eikä sekään välttämättä riitä.

- Ei meillä ole mahdollisuuksia. Mutta jos selviydymme kahdeksalla pisteellä jatkoon, voitamme liigan, koska silloin se on kohtalomme, Mancini näkee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.