Messi nosti Barcelonan voittoon Spartakista

Mestarien liigan suursuosikkeihin lukeutuva Barcelona on aloittanut lohkovaiheen nihkeällä 3-2-voitolla Moskovan Spartakista. Spartak pääsi ottelussa 2-1-johtoon, mutta vetäytyi sen jälkeen siilipuolustukseen. 72. minuutilla Barcelonan painostus toi tuloksen, kun Lionel Messi tasoitti pelin. Messi hoiteli Barcelonan 3-2-voittomaalin 80. minuutilla hänelle harvinaisella puskumaalilla.

E-lohkossa viime kauden Mestarien liigan voittajan Chelsean tuore hankinta Oscar näytti, miksi 21-vuotiaasta brasilialaisesta on kohuttu. Oscar vei Chelsean johtoon Juventusta vastaan 31. minuutilla, kun hänen laukauksensa muutti suuntaan puolustaja Leonardo Bonuccin jalasta.

Pari minuuttia myöhemmin Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon haroi jälleen tyhjää, kun Oscar harhautti Andrea Pirlon kahville ja pyssytti komean vedon oikeaan yläkulmaan. 38. minuutilla Juventus pääsi taas maalin päähän Arturo Vidalin maalilla ja 80. minuutilla tasoihin, kun Fabio Quagliarella karkasi läpi. Tasatulos 2-2 jäi taululle ottelun päätyttyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.