Mourinho: Ansaitsimme kaiken minkä saimme

Chelsean päävalmentaja Jose Mourinho voitti kolmannen kerran jalkapallon Englannin Valioliigan, kun Chelsea varmisti kauden 2014-15 mestaruuden sunnuntaina. Chelsean viimeksi vuosina 2005 ja 2006 mestariksi valmentanut Mourinho ylpeilee, että hänen ryhmänsä voitti "maailman kovimman liigan".

- Kun tulin takaisin Chelseaan (vuonna 2013), tiesin palaavani maailman vaikeimmin voitettavaan jalkapalloliigaan. Ja me teimme sen, Mourinho totesi Sky Sportsin haastattelussa.

- Alusta alkaen kukaan ei antanut meille mitään. Ansaitsimme itse kaiken, minkä saimme, sulavapuheinen portugalilainen täydensi vielä.

Mourinholle, 52, mestaruuden ratkeaminen kolme viikkoa ennen kauden päätöskierrosta oli helpotus.

- Tarvitsen lepoa, olen väsynyt. Sen kanssa ei ole helppo pärjätä, mutta viimeinkin olemme matemaattisesti mestareita. Viimeinkin voimme hengähtää, rentoutua ja nauttia.

- Viime kaudella (Chelsea 3:s) rakensimme jo jotain. Ajattelin aina, kun tämä kausi alkoi ja voitimme pelin toisensa jälkeen, että joukkue olisi valmis. Tiesin, että työmoraali ja henki joukkueessa on olemassa. Meillä oli kaikki voittaaksemme mestaruuden.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.