Mourinho: Minulla on tulevaisuutta ilman Manchester Unitedia – "Käyn shoppailemassa, pienillä kävelyillä, se on sitä mitä haluan tehdä. Manchester United on menneisyyttä"

Jose Mourinho uskoo yhä itseensä, totta kai. Vaikka takana on varsin nöyryyttävä syksy ja jouluun lähtö ilman työpaikkaa.

– Manchester Unitedilla on tulevaisuutta ilman minua ja minulla on tulevaisuutta ilman Manchester Unitedia, Englannin Valioliigassa kauas kärjestä tipahtaneesta seurasta lähtöpassit saanut menestysvalmentaja sanoi keskiviikkona.

Mourinho puhui ensimmäistä kertaa medialle sen jälkeen, kun ManU irtisanoi hänet tiistaina. Lähtönsä yksityiskohtiin portugalilaisluotsi ei mennyt.

– Se mitä tein lähtiessäni Chelseasta (lähes kolme vuotta aiemmin), on sama mitä aion tehdä nyt. Pidän mielessä hyvät jutut, enkä puhu mistään mitä seurassa tapahtui, mies totesi Sky Sportsille.

– Miksi minun pitäisi jakaa tunteitani nyt, edes kannattajille? Homma on ohi, game over. Näin se on aina ollut. Olen arvostellut valmentajia, jotka puhuvat yksityiskohtaisesti siitä, mitä tapahtui ja ketä syyttää. Minä en ole sellainen.

Mourinho pyysi vielä tiedotusvälineiltä kunnioittamaan yksityisyyttään.

– Minulla on oikeus elää normaalia elämääni, kunnes palaan jalkapallon pariin. Käyn shoppailemassa, pienillä kävelyillä, se on sitä mitä haluan tehdä. Manchester United on menneisyyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Solskjär istutettiin Mourinhon paikalle ManUn valmentajaksi