Musta minuutti koitui Hongan kohtaloksi

Honka ei kyennyt kääntämään hallintaansa tulokseksi jalkapalloliigan ottelussa TPS:aa vastaan ja yksi musta minuutti koitui lopulta espoolaisten kohtaloksi. Ensin Moshtagh Yaghoubi sai 59. minuutilla komennuksen suihkuun kahden varoituksen myötä ja minuuttia myöhemmin Dennis Okaru puski ottelun ainoan maalin ja TPS:n 1-0-voittoon.

Honka hallitsi etenkin ensimmäistä puoliaikaa varsin selvästi, mutta maalitilanteet jäivät suhteellisen vähiin. Paras paikka osui viisi minuuttia ennen taukoa Juuso Simpaselle, mutta Henrik Moisander TPS-maalissa torjui laukauksen avopaikasta.

Ottelun lopussa Honka haki vajaallakin vielä tiukasti tasoitusta, mutta TPS puolusti tiiviisti ja otti tärkeät pisteet matkaansa.

- Totta kai nämä olivat hienot ja tärkeät pisteet. Joukkue osoitti taas, että periksi se ainakaan anna, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki kiitteli.

- Peruspelaamisemme oli erittäin hyvää vajaallakin, mutta kun hyvistäkään paikoista ei saada maaleja, niin se ei vain riitä, harmitteli Honka-luotsi Mika Lehkosuo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.