Newcastle pettyi maalittomaan tasapeliin

Maalittoman tasapelin tuoma piste ei juurikaan riittänyt parantamaan Newcastlen asemaa jalkapallon Englannin Valioliigassa. Alan Shearerin valmentamalla Newcastlella alkaa tulla kiire, jos se aikoo kiriä loppukauden aikana pois putoajan paikalta.

Newcastle ei pystynyt kotiottelussaan maalintekoon Portsmouthia vastaan, mutta nousi 0-0-numeroilla yhden sijan taulukossa. Seura on kuitenkin yhä putoamisvaarassa, kun jäljellä on neljä kierrosta.

Newcastlen ero putoamisviivan yläpuolella olevaan Hulliin on kolme pistettä. Pistelisää Shearerin suojateille ei ole luvassa ainakaan seuraavassa ottelussa, jossa joukkue kohtaa sunnuntaina Liverpoolin vieraissa. Liverpool elättelee yhä toiveita mestaruudesta.

Portsmouthille piste oli arvokas, sillä joukkue pystyi tekemään eroa liigan häntäpäähän. Portmouthilla on koossa 38 pistettä, Newcastlella 31.

Mestaruussarjassa Reading piti yllä toiveita suorasta noususta Valioliigaan, kun se voitti Norwichin 2-0 Shane Longin puskumaaleilla. Mestaruussarja päättyy ensi sunnuntaina, ja Reading kohtaa niin ikään nousua kärkkyvän Birminghamin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.