Paikkoja tuhlaillut KuPS törmäsi RoPSin Regueroon

KuPS ja RoPS jakoivat pisteet Veikkausliigan ottelussa Kuopiossa.

Kotijoukkue ottelu alkoi huonosti ja joukkue joutui alakynteen aivan ottelun alussa. Peli ehti vanhentua vain kymmenen minuuttia, kun Ilmari Niskasen huono syöttö meni suoraan vierasjoukkueelle. Aleksandr Kokko sai Robert Taylorin nappaman pallon rankkarialueen rajalle ja laukoi pallon maaliin. KuPSin maalia vartioiva Johannes Kreidl oli sijoittunut tilanteessa väärin eikä ollut millään tasolla mukana Kokon pienestä tilasta terävästi lähteneessä laukauksessa.

Kotijoukkue pääsi muutaman kerran yrittämään maalintekoa, mutta laukaukset menivät ohi tai päin RoPS-vahti Antonio Regueroa. Avauspuolikkaan paras paikka tuli Joona Lautamajalle, joka pääsi yrittämään maalia Juha Hakolan antamasta kulmapotkusta, mutta Reguero torjui puskun.

Niskanen petrasi otteitaan harhasyöttönsä jälkeen ja oli murtautua RoPSin puolustuksen läpi maalintekoon, jolloin rovaniemeläisten laitapuolustaja Janne Saksela joutui repimään Niskasta varoituksen arvoisesti. KuPS sai tilanteesta vapaapotkun hyvästä paikasta, mutta Reguero oli jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja torjui Hakolan vedon.

KuPSin tasoitus syntyi toisella puoliajalla, kun KuPSin toppari Azubuike Egwuekwe nousi väkevästi puskemaan Hakolan antamaan kulmapotkua. Voimakas pusku meni lopulta maaliin Mika Ääritalon kautta.

KuPS oli mennä johtoon lisäajalla, kun Saku Savolainen pääsi puskemaan kulmapotkun jälkitilanteessa, mutta loistavan ottelun pelannut Reguero torjui jälleen.

KuPS laukoi ottelussa yhdeksän kertaa päin RoPSin maalia, mutta ei onnistunut saamaan kuin kerran pallon Regueron selän taakse.

- Hallitsimme peliä, mutta viimeistelyssä ei ollut tehoja, pettynyt KuPS-hyökkääjä Mika Ääritalo tiivisti ottelun jälkeen.

KuPSilla on nyt 29 pistettä ja joukkue on Veikkausliigassa viidentenä.

 

Kooste ottelun KuPS-RoPS ensimmäisestä puoliajasta.

 

Kooste ottelun KuPS-RoPS toisesta puoliajasta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Inter tasapeliin "tosi huonon" HJK:n kanssa

Lahti pakotti IFK Mariehamnin pistejakoon