Popovits liian kallis - Ilo pysyy KuPS:ssa

Hyökkääjänä viime kauden Kuopion Palloseuran liigajoukkueessa aloittanut jalkapalloilija Miikka Ilo jatkaa myös seuraavalla sesongilla keltapaidoissa, mutta pelipaikka löytyy puolustuksesta.

Ilo pelasi jo viime kesän lopulla muutaman pelin topparina ja sen tontin paikasta hän ensisijaisesti kamppailee myös ensi kaudella. Toinen vaihtoehtoinen paikka vasenjalkaiselle Ilolle on vasemman puolustajan tontti.

KuPS teki hyvän tarjouksen myös neuvottelukosketuksessa olleelle Valeri "Vallu" Popovitsille, mutta Hakassa viimeksi pelannut taituri ei tule Kuopioon.

Popovits olisi halunnut pelaamisesta huomattavasti suuremman kuin KuPS oli halukas maksamaan. KuPS ei ole enää halukas neuvottelemaan Popovitsin kanssa, vaikka hän ei löytäisikään seuraa muualta.

KuPS:n viime viikon testileiri ei poikinut välittömiä toimenpiteitä. Leirin pelaajista ainoastaan Warkaus JK:n Mikko Iivanainen on tulossa uudelleen näytille.

KuPS testaa tammikuussa Iivanaisen lisäksi yhtä nuorta pelaajaa sekä Helsingistä että Kokkolasta. Sen jälkeen KuPS katsastaa pelaajia myös tammi-helmikuun vaihteen Lahti-cupissa.

Nigerialaisen Echiabi Okodughan jatkaminen Kuopiossa on epätodennäköistä, sillä nuori lahjakkuus on hakenut uutta seuraa kolmen agentin voimin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.