Popovitsh rankaisi entistä seuraansa

Valeri Popovitsh teki ottelun avausmaalin HJK:n kaataessa Hakan vieraissa 2-1 jalkapalloliigassa ja tuuletti kuin olisi ratkaissut mestaruuden joukkueelleen. Kesästä 1994 syksyyn 2008 Hakassa pelanneelle Popovitshille maali oli toinen Hakaa vastaan tehty.

- Edellisessä ottelussa TPV-paidassa Olli Huttunen tuli vastaan ja nostin yli tyhjään maaliin, Popovitsh muisteli toukokuuta 1993.

- Oma koira puri nyt. Toivottavasti tämä oli viimeinen sarjaotteluni tällä kentällä. Pelkästään toisella jaksolla meillä oli 5-6 hyvää paikkaa, ansaitsimme voiton, Popovitsh jatkoi.

Pietari Holopainen tasoitti, mutta aivan toisen jakson alussa Sebastian Sorsa laukoi suoraan kulmapotkusta HJK:lle voittomaalin.

- Hakan maali oli tuomarin lahja, kun hän ei odottanut Pyry Kärkkäisen tuloa peliin, hän oli paikattavana laidalla, Popovitsh näki.

Kierroksen suurimman yleisömäärän 3 231 edessä pelanneen HJK:n olisi pitänyt hyvistä paikoistaan tehdä ainakin viisi maalia, mutta tolppa pelasti kaksi kertaa Hakan ja maalivahti Janne Korhonen torjui loistavasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.