Real Madridin valmentaja: Minulla ei ole joukkuetta

Real Madridin alku Espanjan jalkapalloliigassa on hämmentänyt seuran viimekautiseen varmuuteen tottuneita. Eilen tuli 0-1-tappio Sevillalle, ja Real on neljän kierroksen jälkeen koonnut yhden voiton ja neljä pistettä. Verivihollinen Barcelona juoksee sarjakärjessä jo kahdeksan pistettä Realia edellä.

- Huolehdin vain omasta joukkueestani, Real-valmentaja Jose Mourinho vastasi jättien välistä piste-eroa koskevaan kysymykseen Sevilla-tappion jälkeen.

Huolta tulisieluisella portugalilaisvalmentajalla riittää, sillä esitykset ovat olleet surkeita. Tappioita on jo yhtä paljon (2), kuin koko viime liigakaudella.

- Olen huolestunut, koska sen jälkeen kun kausi virallisesti alkoi, olemme pelanneet hyvin vain Espanjan Super cupissa. Ei missään muualla. Pisteitä enemmän minua huolestuttaa se, että tällä hetkellä minulla ei ole joukkuetta.

- Joukkueen kuva tällä hetkellä on joukkue ilman keskittymistä, ilman kilpailuhalua. Se on helppo ymmärtää, kun vertaa Realia Sevillaan. Sevillalle jokainen pallo oli se elämän viimeinen, he pelasivat täydellisellä aggressiolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.