RoPS varmisti sarjapaikkansa

Rovaniemen Palloseura varmisti 2-0 (0-0) -voitolla KooTeePee:stä sarjapaikkansa ensi kaudeksikin jalkapalloliigassa. Voitto tuli liigasta putoavan KooTeePee:n kotikentällä ja oli pelitilanteisiin nähden täysin ansaittu. Riemu RoPS-leirissä oli suuri ottelun päätyttyä.

Joukkueen valmentaja Valeri Bondarenko totesi ottelun olleen kauden tärkeimmän. Sen sijaan KooTeePeen valmentajan Tommi Kautosen ajatukset olivat päinvastaiset.

- Joukkue pelasi heikosti, Kautonen suomi.

KooTeePee:llä ei ollut ottelussa yhtään maalintekopaikkaa, ellei sellaiseksi lueta Olof Hviden-Watsonin läpipääsyä laidalta ja karkeaa ohilaukausta. RoPS:nkin paikat olivat harvassa, mutta hyökkääjät olivat tehokkaampia. Lisäksi alakerta puolusti varmaotteisesti.

Vieraiden paras oli Titi Esomba, joka laukaisi yhden ja syötti toisen maalin. Sen sijaan piikissä pelannut Philip Edeipo tuhri oman maalipaikkansa, kun ei pystynyt kiertämän Kotkan maalivahti Janne Henrikssonia. Mika Nurmela oli joukkueen sielu keskikentällä, topparipari Stephen Kunda ja Ollo olivat varmaotteisia.

Kotijoukkueesta esiin nousi Toni Saarelma.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.