RoPS:lle kauden avausvoitto sarjajohtajasta

RoPS teki kauden ensimmäisen maalinsa kotiottelussa, kun se kaatoi sarjajohdossa olevan HJK:n 1-0 Jeferson Piresin maalilla jalkapalloliigassa. Avausjakson puolivälissä tulleen ratkaisuosuman pohjustivat Christopher Musonda ja Zeddy Saileti.

RoPS:lle perinteisen valmentajavaihdoksen jälkeen joukkue oli kuin uudestisyntynyt. Se liikkui ja yritti aivan eri malliin kuin aiemmissa peleissään. Se palkittiin komealla voitolla, jonka takuumiehinä olivat kärjen Musonda, ensimmäisen pelinsä puolustajan tontilla pelannut Echiabhi Okodugha sekä ennen kaikkea maalivahti Jung-Hyuk Kwom. Hänen hyvät ulostulonsa ja varmat keskitysten liimaamiset pitivät vastustajan maalitilin nollassa.

HJK haki vahvasti tasoitusta toisella jaksolla. Lähimpänä onnistumista oli Juho Mäkelä, jonka edessä ammotti jo tyhjä maali. Jostain kuin ihmeen kaupalla ilmestyi hänen laukauksensa eteen puolustajan jalka ja tilanne kuivui kulmapotkuksi.

Suurimmat ongelmat kotijoukkueella olivat Sebastian Sorsan vartioinnissa. Ville Syväjärvi ja hänen paikalleen tullut Mika-Matti Maisonvaara olivat Sorsan edessä pelkkiä hidasteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.