Ronaldo turhautui jälleen: ampui rangaistuspotkun tolppaan

Itävalta turhautti Cristiano Ronaldon ja Portugalin jalkapallon EM-kisojen F-lohkossa lauantai-iltana. Portugali ja Itävalta pelasivat Pariisissa maalittoman tasapelin, ja kumpikin joukkue hakee edelleen turnauksen ensimmäistä voittoaan.

Ilta oli erityisen turhauttava Ronaldolle, joka oli jäänyt maaleitta myös avauspelissä Islantia vastaan. Ronaldo jahtaa Ranskassa ennätystä, sillä hänellä on mahdollisuus ensimmäisenä pelaajana tehdä maali neljissä eri EM-kisoissa. Hän saikin siihen loistavan mahdollisuuden, kun Portugalille vihellettiin rangaistuspotku 77. minuutilla Martin Hintereggerin kaadettua Ronaldon maalin edessä.

Ronaldo ampui pilkun kuitenkin tolppaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän puski pallon maaliin, mutta oli tilanteessa paitsiossa.

Real Madridin supertähdelle avautui ottelussa muitakin maalipaikkoja, mutta hän ei ollut viimeistelyssä terävimmillään.

Kaiken kaikkiaan Portugali dominoi ottelua pelillisesti, mutta Itävalta puolusti tiiviisti ja piti Portugalin pääosin pyörittelemässä kentän vaarattomammilla alueilla. Itävallan oma hyökkäyspeli oli vaatimatonta eikä joukkueen suurin tähti David Alaba saanut ihmeitä aikaan. Alaba vaihdettiinkin kentältä reilun tunnin pelin jälkeen.

Portugalilla on nyt kasassa kahden tasapelin jäljiltä kaksi pistettä. Avausottelussa hieman yllättäen Unkarille hävinnyt Itävalta on yhdessä pisteessä.

Molemmilla joukkueilla on lohkon päätöskierroksella mahdollisuus jatkopaikkaan. Itävalta on Islantia vastaan pakkovoiton edessä, Portugali puolestaan kohtaa lohkoa johtavan Unkarin.

 

Ranskasta karkotettu venäläisfani uhkaa palata takaisin kisoihin

Islannin voitto suli viime hetkillä EM-kisoissa

Unkarin kannattajat tappelivat järjestysmiesten kanssa

Belgia löysi mainion maalivireen