Ronaldo häikäisi ja tyrmäsi Juventuksen

Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon kuvaili Real Madridin supertähteä Cristiano Ronaldoa maalintekijänä tarkka-ampujaksi. Buffonin kommentti tuli ennen joukkueiden välistä jalkapallon Mestarien liigan puolivälieräkohtaamista, ja sanat osoittautuivat todeksi.

Ronaldo johdatti Realin puolivälieräavauksessa 3–0-vierasvoittoon, joten ottelupari on pitkälti taputeltu jo ensimmäisen osan jälkeen.
Toisessa otteluparissa saksalaisjätti Bayern München haki Sevillan kotikentältä 2–1-vierasvoiton, joten myös sillä on vahva ote välieräpaikasta.

Torinon illassa kahden maalin Ronaldo oli sekä tarkka-ampuja että jalkapallotaiteilija.

"Tarkka-ampujaa" nähtiin kolmannella peliminuutilla, kun Ronaldo tuikkasi tyylillä pallon verkon perukoille Iscon syötöstä.
Juventus oli pelissä hyvin mukana, mutta toisella puoliajalla Real karkasi vastustamattomaan voittoon.

Runsaan tunnin pelaamisen jälkeen Ronaldo osoitti taituruuttaan tälläämällä saksipotkulla pallon Buffonin ohi verkon perukoille. Osuma vaati suurta taitoa ja kehonhallintaa.

Ronaldo pani myös Mestarien liigan ennätyksen uusiksi. Hän on tehnyt vähintään yhden osuman kymmenessä peräkkäisessä Mestarien liigan ottelussaan, mikä on uusi ennätys.

Aiemmin hän jakoi ennätyksen uransa jo lopettaneen Ruud van Nistelrooyn kanssa.

Lopullisesti kotijoukkueen illan synkensivät Paulo Dybalan ulosajo ja Realin Marcelo, joka viimeisteli ottelun loppunumerot 72. peliminuutilla Ronaldon syötön jälkeen.

Juventuksen puolustus tunnetaan erittäin tiiviinä, mutta tiistaina se sortui virheisiin, joista Real rankaisi armotta.

Bayern nousi voittoon

Toisessa otteluparissa Bayern München tarrasi vahvasti jatkopaikkaan, kun se kuittasi Sevillan 1–0-johdon maalin vierasvoitoksi.

Sevillan Pablo Sarabia vei isännät johtoon runsaan puolen tunnin kohdalla, mutta espanjalaisten ilta himmeni hetkeä myöhemmin Jesus Navasin omalla maalilla.

Toisella puoliajalla Thiago Alcantara puski keskityspallon maaliin ja sinetöi Bayernin voiton. Otteluparien toiset osat pelataan 11. huhtikuuta.
Keskiviikkona puolivälierissä pelataan ottelut Liverpool–Manchester City ja Barcelona–AS Roma.