Ronaldo palasi jalkapallokentälle

Takavuosien brasilialainen mahtijalkapalloilija Ronaldo on pelannut pitkästä aikaa. Corinthiansin Ronaldo vaihdettiin kentälle 68. minuutilla Brasilian cupin ottelussa Itumbiaraa vastaan.

Ottelu oli Ronaldolle ensimmäinen sitten polvileikkauksen alkuvuonna 2008. Ronaldo loukkasi polvensa pelatessaan Italiassa Milanissa. Ronaldon paluu oli iso uutinen, ja kentän katsomo pullisteli väkeä. Lehtimiehille Ronaldo ei puhunut sanaakaan. Hän vaikeni, kun sai mikrofonin silmäänsä.

Corinthians voitti ottelun 2-0 ja eteni cupissa toiselle kierrokselle. 32-vuotiaan Ronaldon piti alun perin palata kentälle jo sunnuntaina ottelussa arkkivihollista Palmeirasia vastaan, mutta valmentaja Mano Menezes halusi siirtää paluuta.

Ronaldo on palannut jo kahdesti aiemmin kentälle polvivamman jälkeen. Vuonna 1999 hän rikkoi oikean polvensa leikkauskuntoon Interissä. Vuotta myöhemmin hän loukkasi saman polven uudelleen ja joutui jälleen leikkaukseen. Ronaldo toipui kolhuista erinomaisesti ja oli auttamassa Brasiliaa maailmanmestariksi 2002. Ronaldo oli MM-kisojen maalikuningas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.