Ronaldon EM-kisat eivät mene ihan nappiin: hulvaton kuvasarja kertoo kaiken oleellisen lauantain ottelusta

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo ei ole kunnostautunut meneillään olevissa jalkapallon EM-kisoissa maalitykkinä. Portugalin avausottelussa Islantia vastaan Ronaldo laukoi pelissä kymmenen kertaa Islannin maalia kohti, mutta ei onnistunut saamaan palloa tolppien väliin.

– Islanti ei edes yrittänyt pelata. He parkkeerasivat bussin maalinsa eteen, puolustivat, puolustivat ja puolustivat. Heillä oli kaksi paikkaa, ja he tekivät yhden maalin. He olivat onnekkaita, Ronaldo tilitti kyseisen ottelun jälkeen.

– Meitä turhauttaa. Portugali yritti voittaa pelin, mutta vastustaja ei. Se on kapea ajattelutapa, ja siksi heillä ei ole mielestäni täällä mitään virkaa, Ronaldo jatkoi.

Lauantaina oli Itävallan vuoro turhauttaa tähtipelaaja, kun Portugali ja Itävalta pelasivat Pariisissa maalittoman tasapelin.

Ronaldo jahtaa Ranskassa ennätystä, sillä hänellä on mahdollisuus ensimmäisenä pelaajana tehdä maali neljissä eri EM-kisoissa. Lauantaina hän saikin siihen loistavan mahdollisuuden, kun Portugalille vihellettiin rangaistuspotku 77. minuutilla Martin Hintereggerin kaadettua Ronaldon maalin edessä.

Ronaldo ampui pilkun kuitenkin tolppaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän puski pallon maaliin, mutta oli tilanteessa paitsiossa.

Real Madridin supertähdelle avautui ottelussa muitakin maalipaikkoja, mutta hän ei ollut viimeistelyssä terävimmillään. Oheiset kuvat kertovat paljon Portugalin tähtipelaajan turhautumisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ronaldo epäonnistui pilkussa, Portugali jäi tasapeliin

Islannin voitto suli viime hetkillä EM-kisoissa

Unkarin kannattajat tappelivat järjestysmiesten kanssa

Belgia löysi mainion maalivireen