SJK:lle työvoitto HIFK:sta

SJK otti 2-0-työvoiton helsinkiläisvieraastaan HIFK:sta jalkapalloliigassa. HIFK hallitsi ottelun avauspuolikasta, mutta maalit jäivät tekemättä. SJK iski toisella puoliajalla kaksi maalia ja otti kolme sarjapistettä.

Ensin pallon tuikkasi verkkoon Tuco saatuaan oivan syötön Richie Dormanilta 74. minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin Tucon paikalle vaihdettu Toni Lehtinen kiitti, ja teki 200. liigaottelun kunniaksi 2-0. Esityön maaliin teki Akseli Pelvas.

- Aksu kuljetti hyvin pystyyn, löysi välin ja minä sain jalan eteen. Onneksi tällä kertaa pomppasi sisään, Toni Lehtinen summasi.

HIFK:n seinäjokelaislähtöinen valmentaja Jani Honkavaara ihmetteli pelaajiensa saamattomuutta.

- Kolme metriä kuljetetaan ja kun on tyhjää edessä, ruvetaan hakemaan syöttöpaikkaa, kun pitäisi pistää liikkuvia taakse, Honkavaara harmitteli.

- Ei ollut paras mahdollinen peli meiltä. Puolustuslinjan ja maalivahdin toiminta oli koko pelin ajan huippuluokkaa. Vastaavasti hyökkääjien tehtävä on mennä maalille ja pistää pallo sisään. Molemmat maalit olivat hienosti rakennettuja, SJK:n luotsi Simo Valakari pohdiskeli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.