TPS kiri kiinni Interin johdon

Inter oli jalkapalloliigan Turun paikalliskohtaamisessa voitossa kiinni viimeiselle kymmenminuuttiselle, mutta TPS tuli kahden maalin takaa tasoihin 3-3 (1-1).

Interin sarjajohto toisena olevaan HJK:hon kutistui kahteen pisteeseen, liigassa kolmantena oleva TPS putosi HJK:sta kolmen pisteen päähän.

Interillä tuntui olevan voitto näpeissä, kun se johti tunnin pelin jälkeen 3-1. Sankariksi oli tyrkyllä Georgian maajoukkuemies Irakli Sirbiladze, joka teki Interin kaksi ensimmäistä maalia ja nousi maalintekijätilaston kärjessä 15 osumaan. Hyvän ottelun pelannut Guy Gnabouyou oli Interin 3-1-maalin tekijä. TPS:n osumat menivät Jani Tanskan, Aleksi Ristolan ja Juho Lähteen nimiin. Peräti neljä ottelun maalista maaleista tuli erikoistilanteiden jälkeen.

- Kun peli oli 3-1, olisi johto tarvinnut pystyä pitämään, mutta meille tuli tyhmiä virheitä. Ei auta muuta kuin lähteä vaan keskittymään seuraavan kierroksen kovaan vierasotteluun HJK:ta vastaan, tuumi kesän komeimman laukauksen Kupittaalla ampunut Interin Joni Kauko. Hänen harmikseen laukaus pamahti tolppaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.