Tapiolassa odotettu tasapeli

Espoolainen Honka ja IFK Mariehamn tasasivat pisteet jalkapalloliigan kamppailussa Espoossa lukemin 1-1 (1-1). Tasapeli ei juuri yllättänyt, sillä se oli IFK:lle jo kauden yhdeksäs ja Hongallekin kahdeksas.

Ottelun maalit syntyivät ensimmäisellä puoliskolla. IFK sai salama-alun kun nuori Wilhelm Ingves ehti palloon ennen Hongan maalivahtia Tuomas Peltosta ja vei vieraat johtoon. Liigan maalipörssiä johtava Hermanni Vuorinen iski tasoituksen ja kauden kymmenennen maalinsa rangaistuspotkusta. Rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa Kenneth Gustavsson kaatoi Vuorisen, kun hyökkääjä tavoitteli Aleksandr Kokon syöttöä.

Vaikka Honka hallitsikin palloa enemmän, IFK pääsi myös vaarallisiin tekopaikkoihin. Tehottomuus vaivasi kummassakin päässä kenttää. Hongalle avautui vielä 85. minuutilla oiva paikka voittomaalin tekemiseen mutta Joel Perovuon laukaus kimposi katsomoon Hongan Jami Puustisesta ja näin pisteet jaettiin.

- Hyvä, että IFK ei häviä. Vaikka Honka piti palloa, meilläkin oli omat paikkamme maalintekoon, IFK:n valmentaja Pekka Lyyski muistutti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.