The Sun: Valioliigan tähti potkaisi vauvaa pallolla - Pelokas äiti vaatii korvauksia

Victoria Diethardt, 29, väittää The Sun -lehden haastattelussa, että Valioliigan Chelsean tähtipelaaja Cesc Fabregas potkaisi pallolla päähän hänen kuuden kuukauden ikäistä poikaansa. Tapaus sattui lontoolaisessa puistossa viime sunnuntaina. Kyseissä puistossa pallopelit ovat kiellettyjä.

Diethardt vei Mark-vauvansa sairaalaan iskun jälkeen. Poika kuvattiin sairaalassa mahdollisen aivovamman varalta.

Diethardt väittää, että Fabregas yritti poistua puistosta kertomatta nimeään. Espanjalaistähti ei edes pyytänyt anteeksi tekoaan. Hän vain haki pallon ja juoksi takaisin perheensä luokse.

– Pallo osui poikaa todella kovasti ja hän tärisi iskun saatuaan. Mark oli poikana kuin auringonsäde, kunnes pallo osui häneen. Nyt minulla on erilainen poika ja olen hätääntynyt, Diethardt kertoo The Sunille.

Diethardt kertoo olleensa puistossa ystävänsä ja tämän lapsien kanssa. Muutaman metrin päässä oli kyltti, jossa pallopelit kiellettiin.

– Kysyin mieheltä hänen nimeään, mutta hänen vaimonsa tuli esiin ja sanoi olevansa Daniella ja antoi puhelinnumeronsa. Hän katsoi poikaa ja sanoi tämän olevan varmasti ok. Mietin kuinka hän olisi tuntenut, jos kyseessä olisi ollut hänen oma lapsensa.

– Hän sanoi soittavanasa minulle vielä tänä iltana, mutta mitään ei kuulunut. Minulla ei ollut tietoa mitään mistään Fabregasista, kunnes heidän lähdettyään muut puistossa kertoivat asiasta.

Diethardin mukaan Mark-poika joutuu vielä sairaalaan jatkotutkimuksiin. Nyt äiti suunnittelee vaativansa Fabregasilta ainakin 540 punnan korvauksia lääkäri- ja lääkekuluista. Hän varoittaa lisäksi, että jos pojalla todetaan yhtään vammoja, Fabregas saa maksaa siitä lopun elämäänsä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.