VPS porskuttaa yhä

Vaasan Palloseura jatkaa mainiota virettään jalkapalloliigassa. Härkäviikon kaikki kolme ottelua päättyivät sen voittoon ja katastrofinmakuinen alku on nyt kuitattu uuden valmennusjohdon aikana. Kotona tuli voitto Rovaniemestä ja vieraissa voitot Interistä ja Mypasta. Maaleja näissä otteluissa tuli viisi vastustajan nollaa vastaan.

Tuoreimman voiton VPS otti Myllykosken Pallosta, kun saamaton kotijoukkue joutui taipumaan 0-2-tappioon. MyPa kokee tällä hetkellä suunnatonta tehottomuutta ja kaipaa piristystä kärkeen. Vaasaa vastaan joukkue pelasi vain yhdellä kärjellä (Saku Puhakainen), joka ei pystynyt tiukkaa puolustusta läpäisemään.

Ottelun yksi avainasia oli kotijoukkueen Ben Websterin ulosajo toisen jakson alkuhetkillä keskisormen näytöstä. Pieni taklaustilanne sai Websterin hiiltymään.

Vaasan tehokaksikko puolustuksessa on ollut Jani Lyyski-Jens Nygård, joista jälkimmäinen pääsi myös maalin makuun iskettyään kulman jälkitilanteesta tolpan kautta verkon perille. Toisesta vastasi Jussi Aalto tyhjiin MyPan maalivahdin Antti Kuismalan haparoitua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.