Yksi näkemys jalkapallon tähdistöstä

Tässä yksi analyysi jalkapallon EM-kisojen tähdistöstä.

Joukkue 4–3–3:

Maalivahti: Hugo Lloris. Ranskan veskari esitti etenkin Saksaa vastaan huikeita torjuntoja. Oli varma koko kisojen ajan. Tottenhamin maalivahti löi nyt itsensä lopullisesti läpi myös kansainvälisesti.

Oikea puolustaja: Juanfran. Eleetön, oikea-aikainen ja varma Espanjan laatupuolustaja, josta on merkittävästi apua myös hyökkäyksissä.

Oikea toppari: Leonardo Bonucci. Italian alakerran topparikolmikon jäsen, joka hoitaa jämeryydellään sekä maa- että pääpallot.

Vasen toppari: Ashley Williams. Walesin pelin ruumiillistuma. Hurjaa taistelua, loistavia katkoja ja myös maali. Tämän miehen eleet vauhdittivat Walesin välieriin asti.

Vasen puolustaja: Raphael Guerreiro. Portugalin 22-vuotias nouseva tähti pelasi vakuuttavat kisat. Ranskassa syntynyt 170-senttinen pelaaja on taitava pallon kanssa, eikä hän unohda nousujensa ohessa puolustusvastuuta.

Oikea laituri: Jacek Blaszcykowski. Puolan pelin johtaja. Hän raataa ja ratkaisee.

Keskikentän keskusta: Balazs Dzsudzsak. Unkarin supertähti, jonka seura Moskovan Dynamo saanee pian rahakkaita tarjouksia. Hirveä määrä taitoa ja huikea vasemman jalan laukaus.

Vasen laituri: Ivan Perisic. Kroatian vauhtikone, joka on loistava ohittamaan vastustajan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Lisäksi hän on hyvä viimeistelijä.

Oikea hyökkääjä: Antoine Griezmann. Pitkään Espanjassa pelannut Ranskan hyökkääjä yllättää liikkeillään ja valloittaa taidoillaan. Kisojen paras pelaaja.

Keskushyökkääjä: Gareth Bale. Loistavat kisat ja ennen kaikkea kaikki tekeminen palveli joukkuetta. Huikea laukaus monen muun huippuominaisuuden lisäksi.

Vasen hyökkääjä: Cristiano Ronaldo: Portugalin supertähti sai kisojen alussa osakseen täysin kohtuutonta kritiikkiä. Näytti lopulta myös tehoillaan olevansa todella atleettinen huippupelaaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.