Olympiakomitea värväsi asiantuntijoita

Suomen Olympiakomitea OK palkkaa Kirsi Hämäläisen ja Antti Parviaisen kehittämään kotimaista valmentajakoulutusta. Värväys liittyy huippu-urheilun muutosprosessiin ja siihen, että tulevaisuudessa OK johtaa ja koordinoi suomalaista valmentajakoulutusjärjestelmää.

Tavoitteena on luoda valmentajakoulutusmalli eli tavallaan valmentajan polku yhdessä lajiliittojen, urheiluopistojen, urheilun aluejärjestöjen ja valmentajan ammatillista koulutusta tarjoavien kanssa.

Valmentajakoulutuksen kehittäminen liittyy keskeisesti huippu-urheilun muutostyöhön. Hämäläinen ja Parviainen aloittavat OK:ssa jo keväällä. Heidän tehtävänsä on määrä vakinaistaa osana uudistuvaa Olympiakomiteaa ja sen huippu-urheiluyksikköä vuoden 2013 alusta.

- Tästä on hyvä lähteä kehittämään yhtenäistä suomalaista valmentajakoulutusjärjestelmää, sanoi Olympiakomitean kehityspäällikkö Asko Härkönen tiedotteessa.

Koulutuksen kehittäjänä työskentelee myös Pasi Sarkkinen. Hän toimii Jyväskylän yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa Vivecassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Olympialaiset

Mäkikotkat Venäjän maalle ensimmäistä kertaa

Slopestylen olympiarataa muokataan

Slopestylen suosikeista Horgmo sivuun olympialaisista

Bode Miller valmis voittamaan jokaisen kisan Sotshissa

Valintakritiikki liikutti Lolo Jonesin kyyneliin

Parise johtaa Yhdysvaltain kiekkoilijat Sotshiin

Patja nousi Sotshi-joukkueeseen, Piiroinen jää kotiin

Presidentti Niinistö Sotshin olympialaisiin

Detroit-tähti Franzen ei tule olympialaisiin

Tutkija: Ihmisoikeuspuheissa kylmän sodan retoriikkaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.