Rawlinson jää pois Australian olympiajoukkueesta

Pitkien aitojen maailmanmestari Jana Rawlinson ei sittenkään osallistu Pekingin olympialaisiin. Rawlinson oli niiden 41 yleisurheilijan joukossa, jotka nimettiin Australian olympiajoukkueeseen. Rawlinsonin asioita hoitavat henkilöt ilmoittivat kuitenkin, että juoksija jää kisoista pois loukkaantumisten vuoksi.

Rawlinson, 25, voitti tyttönimellään Pittman 400 metrin aidat Pariisin MM-kisoissa vuonna 2003. Viime kaudella hän palasi äitiyslomalta voitokkaasti ja juhli Osakassa aitojen maailmanmestaruutta, kahdeksan kuukautta esikoisensa syntymän jälkeen.

Sen sijaan kävelijä Nathan Deakes tähdittää Australian olympiajoukkuetta Pekingin yleisurheilussa. Deakes, 30, osallistuu kolmansiin olympialaisiinsa. Hän voitti viime vuonna 50 kilometrin MM-kilpailun Osakan helteessä.

Australian muita yleisurheilun olympiatoivoja ovat Ateenan 20 kilometrin kävelyn pronssia puolustava Jane Saville, seiväshyppääjä Steve Hooker ja kestävyysjuoksija Craig Mottram.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Olympialaiset

Mäkikotkat Venäjän maalle ensimmäistä kertaa

Slopestylen olympiarataa muokataan

Slopestylen suosikeista Horgmo sivuun olympialaisista

Bode Miller valmis voittamaan jokaisen kisan Sotshissa

Valintakritiikki liikutti Lolo Jonesin kyyneliin

Parise johtaa Yhdysvaltain kiekkoilijat Sotshiin

Patja nousi Sotshi-joukkueeseen, Piiroinen jää kotiin

Presidentti Niinistö Sotshin olympialaisiin

Detroit-tähti Franzen ei tule olympialaisiin

Tutkija: Ihmisoikeuspuheissa kylmän sodan retoriikkaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.