Nordea: Yli 6 000 kotitaloudelle myönnetty asuntolainan lyhennysvapaata

Nordean lisäksi useat muut pankit tarjoavat koronakriisin vuoksi asuntovelallisille lykkäystä velanmaksuun kuluitta. Martti Kainulainen / LEHTIKUVA
STT

STT

Yli 6 000 suomalaiselle kotitaloudelle on myönnetty asuntolainan lyhennysvapaata Nordeasta sen jälkeen, kun pankki kertoi tarjoavansa koronakriisin vuoksi asiakkailleen kuusi kuukautta maksutonta lyhennysvapaata asuntolainoihin.

Pankki kertoo tiedotteessaan, että hakemuksia on viime viikkojen aikana vastaanotettu yli 13 000 ja niitä käsitellään lisättyjen käsiparien voimin. Jos hakemus on tehty ennen kuin seuraava lainanlyhennys näkyy erääntyvissä maksuissa, muutos ehditään toteuttaa.

Nordea kertoi kolme viikkoa sitten tarjoavansa koronakriisin vuoksi asiakkailleen kuusi kuukautta maksutonta lyhennysvapaata asuntolainoihin. Saapuneiden hakemusten määrä on sen jälkeen moninkertaistunut normaalitilanteeseen verrattuna, pankki kertoo.

Myös useat muut pankit tarjoavat koronakriisin vuoksi asuntovelallisille lykkäystä velanmaksuun kuluitta. Mahdollisuudesta on ilmoittanut Nordean ohella ainakin OP , Danske ja Oma Säästöpankki ..

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.