Sanoman satojen miljoonien yritysmyynti toteutuu, Hollannin kilpailuviranomaiselta vihreää valoa kaupoille

Hollannin kilpailuviranomainen on hyväksynyt mediakonserni Sanoman yrityskaupan, jossa se myy Hollannin ja Belgian aikakauslehtimarkkinalla toimivan Sanoma Media Netherlandsin. AFP / LEHTIKUVA

STT

Hollannin kilpailuviranomainen on hyväksynyt mediakonserni Sanoman yrityskaupan, jossa se myy Hollannin ja Belgian aikakauslehtimarkkinalla toimivan Sanoma Media Netherlandsin . Kaupan arvo on 460 miljoonaa euroa.

Ostaja on Hollannissa ja Belgiassa toimiva monimediayhtiö DPG Media . Sanoma arvioi kaupan toteutuvan seuraavan kahden viikon aikana.

Yrityskaupasta kerrottiin alun perin joulukuussa, jonka jälkeen se siirtyi kilpailuviranomaisen tarkasteluun. Kilpailuviranomainen hyväksyi kaupan ehdoitta, Sanoma kertoo.

Sanoma on aiemmin vuonna 2017 myynyt osuutensa hollantilaisesta SBS Broadcasting -mediayhtiöstä. Konsernin toiminnot käsittävät jatkossa Sanoma Learningin ja Sanoma Media Finlandin .

Sanoma on STT:n suurin omistaja.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut