Fazer lomauttaa myymäläleipomojensa työntekijöitä

Myymäläleipomoiden koko 597 ihmisen henkilökunta oli yt-neuvottelujen piirissä, mutta toistaiseksi ei ole tietoa, kuinka moni lomautetaan. ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Elintarvikekonserni Fazer sopeuttaa myymäläleipomoidensa toimintaa koronakriisin seurauksena. Yhtiö lomauttaa 94 myymäläleipomon henkilökuntaa enintään 90 päiväksi tämän vuoden aikana.

Myymäläleipomoiden koko 597 ihmisen henkilökunta oli yt-neuvottelujen piirissä, mutta toistaiseksi ei ole tietoa, kuinka moni lomautetaan. Liiketoiminnan tilannetta ja lomautustarvetta tarkastellaan leipomokohtaisesti.

Fazerin Lahden ja Hollolan pisteissä työskentelee yhteensä 23 työntekijää.

Fazer Leipomoiden toimitusjohtaja Markus Hellström sanoi yhtiön pyrkivän minimoimaan lomautusten vaikutukset sopimalla vuosilomien ja muiden vapaiden käyttämisestä sekä tarjoamalla mahdollisuuksien mukaan tilapäistöitä Fazerin muista yksiköistä.

-----------------

Korjattu aiempaa uutista klo 14.15: Korjattu tieto lomautettavien määrästä: lomautusten lopullinen laajuus ei ole vielä tiedossa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut