Kokoomuspoliitikko Aura Salla aloittaa Facebookin EU-suhteista vastaavana johtajana

Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtaja Aura Salla aloittaa Facebookin EU-suhteista vastaavana johtajana. MIKKO STIG / LEHTIKUVA

STT

Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtaja Aura Salla aloittaa yhteisöpalvelujätti Facebookin EU-suhteista vastaavana johtajana Brysselissä. Hän kertoi asiasta tänään aamulla sosiaalisessa mediassa .

Aiemmin Salla työskenteli EU-komission edellisen puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin strategiayksikön neuvonantajana. Tuota ennen hän toimi komissaari Jyrki Kataisen (kok.) esikunnassa.

Salla kertoo eroavansa luottamustoimestaan kokoomuksen puoluevaltuuston johdossa ennen kuin aloittaa uuden pestin vajaan parin viikon kuluttua. Kaksivuotinen puoluevaltuustokausi olisi muutenkin päättymäisillään.

Uudessa tehtävässään Salla johtaa Facebookin EU-asioiden toimistoa. Työnsarkaan kuuluvat myös Facebookin omistamat Instagram , WhatsApp ja Oculus .

– Oma tehtäväni on tiimini kanssa käydä keskustelua, tuoda yhteen ja toimia sillanrakentajana yrityksen ja lainsäätäjien välillä sekä ottaa osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, Salla kertoo Facebook-päivityksessään.

– Tavoitteenani on aina ollut tehdä töitä järkevämmin toimivan Euroopan unionin eteen ja nyt pääsen vaikuttamaan sen lisäksi toiseen merkittävään tavoitteeseen: tuoda maailmaa yhteen ja poistaa esteitä sananvapauden tieltä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut