Uutissuomalainen: Elektroniikan myynti on kasvanut koronaviruskriisin aikana, käyttöä on niin työssä kuin viihteessä

Asiantuntijoiden mukaan sekä etätyöhön tarvittavien laitteiden että viihde-elektroniikan myynti on lisääntynyt. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Kodinelektroniikan myynti on kasvanut koronaviruskriisin aikana, kertoo Uutissuomalainen. Juttuun haastateltujen asiantuntijoiden mukaan sekä etätyöhön tarvittavien laitteiden että viihde-elektroniikan myynti on lisääntynyt, kun ihmiset tekevät etätöitä ja viettävät entistä enemmän aikaa kotona.

Elektroniikan Tukkukauppiaat ry:n hallituksen puheenjohtaja Markus Nummisalo kertoo Uutissuomalaiselle, että esimerkiksi viikoilla 9–17 eli helmikuun lopun ja huhtikuun lopun välisenä aikana Suomen markkinoilla myynti on kasvanut noin 20 prosenttia viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Lähteenä on tutkimuslaitos GFK , joka kerää myyntitietoja ketjujen kassajärjestelmistä.

Myös verkko-ostamisen osuus on kasvanut. Nummisalo kertoo Uutissuomalaiselle, että viikoilla 9–17 verkon kautta myytiin 27 prosenttia enemmän tuotteita kuin samaan aikaan viime vuonna.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut