Suomessa yhdeksän uutta ja yhteensä 7 142 koronavirustartuntaa, THL kertoo

THL ilmoitti ennen juhannusta, että muun muassa kuolleiden ja sairaalahoidossa olevien määriä päivitetään jatkossa ainoastaan arkipäivisin. RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

STT

Suomessa on todettu vuorokauden aikana yhdeksän uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Todettuja tartuntoja on nyt Suomessa yhteensä 7 142.

Kaikki uudet tartuntatapaukset on havaittu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin alueella. Sen alueella on valtaosa kaikista tartunnoista eli nyt yhteensä 5 243 tapausta.

Eilen kerrottiin, että Husin laboratorioissa ei havaittu torstaina yhtään uutta koronavirustartuntaa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten helmikuun loppupuolen, kun Husin laboratorioissa ei havaittu lainkaan päiväkohtaisia tartuntoja.

Suomessa on tehty lähes 230 000 koronavirustestiä.

Suomessa on tiedossa 326 koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta. THL ilmoitti ennen juhannusta, että muun muassa kuolleiden ja sairaalahoidossa olevien määriä päivitetään jatkossa ainoastaan arkipäivisin.

Mahdollisista uusista koronavirukseen liittyvistä kuolemantapauksista kerrotaan maanantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut