Mies valeltiin polttoaineella ja sytytettiin palamaan Nurmijärvellä – poliisi tutkii juhannusaaton tapahtumia tapon yrityksenä

Poliisi kertoo, että se meni juhannusaattoiltana Nurmijärven Nummimäentielle hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen takia. EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

STT

Nurmijärvellä Uudellamaalla poliisi tutkii tapon yrityksenä tapausta, jossa mies sytytettiin palamaan. Teosta epäilty on vuonna 1967 syntynyt virolaismies, poliisi kertoo tiedotteessa.

Poliisi kertoo, että se meni juhannusaattoiltana Nurmijärven Nummimäentielle hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen takia. Ilmoituksen mukaan mies oli yrittänyt sytyttää toisen miehen palamaan.

Tapahtumapaikalta poliisi löysi miehen, jolla oli palovammoja ympäri kehoa. Poliisin mukaan tapon yrityksestä epäilty oli riidan vuoksi heittänyt toisen miehen päälle polttoainetta ja sytyttänyt tämän hetken päästä tuleen.

Epäilty oli poistunut paikalta. Hänet kuitenkin tavoitettiin myöhemmin, ja hän on tällä hetkellä pidätettynä.

– Tekoa tutkitaan tällä hetkellä teon vakavuuden ja sen asianomistajalle aiheuttaman hengenvaaran sekä suunnitelmallisuuden perusteella tapon yrityksenä, päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Kiiski sanoo tiedotteessa.

Loukkaantunut mies kuljetettiin sairaalaan.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut