IS: Osa nuoren naispotilaan murhasta epäillyistä työskentelee yhä samassa sairaalassa Salossa

Osa nuoren naispotilaan murhasta epäillyistä ihmisistä työskentelee edelleen Salon sairaalassa, kertoo Ilta-Sanomat .

Poliisi kertoi eilen, että nuoren naispotilaan epäillään joutuneen murhatuksi sairaalassa yli kolme vuotta sitten. Uhrista löytyi oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa propofoli-nimistä nukutuslääkettä, jolle ei löytynyt selitystä hänelle tehdyistä hoitotoimenpiteistä.

Sairaalajohtaja Petri Virolainen ei kommentoi lehden tietoja tai sitä, keihin rikosepäily kohdistuu. Hänen mukaansa henkilöstön suhteen ei ole tiedossa mitään sellaista, minkä takia pitäisi ryhtyä toimiin.

– Tiedän, että ihmisiä on kuultu eri tavalla, mutta tällä hetkellä meillä ei ole sellaista tietoa, että he eivät voisi meillä työskennellä. Meillä ei ole sellaista tietoa, että pitäisi tehdä jotakin toimia asian suhteen, Virolainen sanoo STT:lle.

Tapausta tutkitaan murhana, koska uhri oli poliisin mukaan puolustuskyvytön. Lehtitietojen mukaan puolustuskyvyttömyys johtui kehitysvammasta.

STT ei ole perjantaina tavoittanut tapauksen tutkinnanjohtajaa.

Poliisi kertoi eilen kuulustelleensa epäiltynä useampia ihmisiä, joista ainakin osa kuului tekoaikaan sairaalan hoitohenkilökuntaan. Ketään ei kuitenkaan ole missään vaiheessa otettu kiinni.

Ilta-Sanomien mukaan poliisi on saanut rajattua epäiltyjen määrän korkeintaan noin viiteen ihmiseen. Epäiltynä on sairaalan henkilökuntaan kuuluneita, mutta ei lääkäreitä, lehti kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut