Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kokoontuu torstaina ylimääräiseen ryhmäkokoukseen EU-tukipaketin vuoksi – harkittavat toimet vielä auki

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä pitää torstaina kello 12 ylimääräisen ryhmäkokouksen, kertoo ryhmän puheenjohtaja Ville Tavio Twitterissä .

– Aiheena toimenpiteet uuden EU-tukipaketin suhteen. Emme hyväksy (pääministeri) Sanna Marinin (sd.) ja hallituskumppaniensa Suomelle vakavasti vahingollista toimintaa, Tavio kirjoittaa.

Koska eduskunnan kesän istuntotauko kestää syyskuun alkuun, esimerkiksi välikysymys ei ole nyt mahdollinen. Välikysymys käsitellään eduskunnan täysistunnossa.

Tavio kertoo STT:lle, että kokouksessa pöydällä ovat kaikki parlamentaarisesti käytettävissä olevat keinot.

– Minulla on toki muutamia mielessä, mutta koska en päätä niistä yksin, en lähde tässä vielä niitä spekuloimaan. Nyt ratkaisu oli se, että kutsutaan tuo kokous koolle ja kaikki yhdessä käydään se keskustelu. Sieltä saattaa tulla joku sellainen uusi idea, jotta itselläni ei vielä ole, hän sanoo.

– Toki siinä voidaan sivuta myös niitä toimenpiteitä, mitä tullaan mahdollisesti tekemään tulevaisuudessa.