Poliisi: Kuopiossa teräaseella uhkailu kohdistui kahteen epäillyn lähipiiriin kuuluvaan ihmiseen

Poliisin mukaan Kuopiossa perjantaina tapahtunutta puukolla uhkailua tutkitaan tapon yrityksenä. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Tapon yrityksestä epäilty 18-vuotias mies uhkaili eilen Kuopiossa teräaseella kahta epäillyn lähipiiriin kuuluvaa, kertoo Itä-Suomen poliisi. Tässä vaiheessa ei ole poliisin mukaan viitteitä siitä, että mies olisi uhannut sivullisia.

Asiasta kertoo Itä-Suomen poliisi.

Hätäkeskus oli saanut eilen illalla puoli kahdeksan aikaan tiedon, että nuori mies on Kuopiossa Petosella uhannut tappaa ihmisiä ja juoksee veitsi kädessä uhkaamiensa ihmisten perässä.

– Poliisi otti miehen kiinni Pelastusopiston läheisyydestä. Mies vastusti poliisin kiinniottoa, ja poliisi käytti poliisikoiraa kiinniottotilanteessa, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Mies ei poliisin mukaan ehtinyt vahingoittaa uhkaamiansa henkilöitä tai poliiseja. Teräasella uhkailun olivat nähneet useat Petosen alueella liikkuneet ihmiset, ja hätäkeskukseen tehtiin siitä useampi ilmoitus.

Poliisi kertoo aloittaneensa esitutkinnan, ja tekoa tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi kertoo olevansa yhteydessä asiasta hätäilmoituksen tehneisiin henkilöihin ja tiedottavansa asiasta seuraavan kerran viimeistään maanantaina.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut