Vuoden vapaaehtoisen haku käynnissä

STT

Vuoden vapaaehtoisen etsintä on käynnistynyt. Kuka tahansa voi nyt ehdottaa palkinnon saajaa Kansalaisareenan verkkosivuilla . Ehdotusaika päättyy 17. syyskuuta.

Tunnustus annetaan sellaiselle, joka toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea ja millä alalla tahansa. Vuoden vapaaehtoinen valitaan nyt seitsemännen kerran.

Ehdotusten pohjalta järjestetään yleisöäänestys lokakuussa, ja valitsijaraati valitsee voittajan yleisöäänestyksen kymmenen kärjen joukosta. Tunnustuksen saaja palkitaan kansainvälisenä Vapaaehtoisten päivänä 4. joulukuuta.

Vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallinen vaikuttaja Kansalaisareena sanoo, että koronaepidemia on synnyttänyt luovia toimintamalleja ja innostanut mukaan uusia vapaaehtoisia.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut