Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ykköstien takaa-ajossa loukkaantuneet poliisit eivät ole hengenvaarassa – yli kahtasataa ajanutta kaaharia epäillään useista rikoksista

Ykköstiellä Lohjalla eilen illalla käynnistyneessä takaa-ajossa loukkaantuneet poliisit ovat saaneet sairaalahoitoa mutta eivät ole hengenvaarassa, poliisista kerrotaan. Heidän partioautonsa suistui tieltä usean partion operaatiossa, jossa otettiin kiinni jopa 230 kilometrin tuntivauhtia paennut henkilöauton kuljettaja.

Poliisin tietojen mukaan onnettomuudesta ei aiheutunut vahinkoa muille tiellä liikkuneille.

Pakoa yrittänyt 22-vuotias mies saatiin lopulta kiinni Vantaan Korsossa sen jälkeen, kun hän ajoi poliisin asettamaan piikkimattoon. Ajettuaan vanteilla muutamia kilometrejä hän pakeni autosta maastoon, josta koirapartio sai hänet kiinni.

Miestä epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikkomuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Asia etenee nyt tutkintaan, jossa tapahtumien tarkka kulku selvitetään. Samoin aiotaan selvittää syyt, jotka johtivat poliisiauton suistumiseen tieltä.

Poliisi kertoi eilen, että kuljettaja olisi ollut etsintäkuulutettu, mutta näin ei ollut. Virheellinen tieto perustui auton rekisteritietoihin.