Suomalaisten asenteet ruuan pois heittämiseen muuttuvat nopeasti – tutkijat analysoivat jätteistä, väheneekö ruokahävikki todella

Jo 78 prosenttia suomalaisista kertoo potevansa huonoa omatuntoa ainakin silloin tällöin heittäessään syömäkelpoista ruokaa menemään. Tietoisuus hävikkiruuan ympäristöhaitoista on lisääntynyt viime vuosina, sillä vuonna 2016 huonoa omatuntoa kertoi potevansa ainakin silloin tällöin vain 61 prosenttia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Savon Sanomat digi 4 kk 7,90 €/kk tai Savon Sanomat 24 h 2 € ja käytössäsi on näköislehti, verkon rajaton käyttöoikeus ja mobiilisovellus..

Tilaa 4 kk 7,90 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja