Petäjävedellä liikkunutta mahdollisesti loukkaantunutta karhua ei löydetty – poliisi lopettanut etsinnät

Tommi Salo, STT

Keski-Suomen Petäjäveden Metsäkulman alueella liikkuneen karhun etsinnät lopetettiin maanantaina puolilta päivin, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Sunnuntai-iltana poliisi tiedotti, että mahdollisesti vakavasti loukkaantunut karhu saattaa olla ihmisille vaarallinen. Alueelle annettiin myös vaaratiedote. Karhu törmäsi poliisin mukaan sunnuntai-iltana henkilöautoon Metsäkulmantien ja Saravantien risteyksessä. Törmäyksen jälkeen se poistui onnettomuuspaikalta.

Poliisi kertoo, että karhua etsittiin koko sunnuntain ja maanantain välinen yö. Sitä ei löytynyt lähialueelta eikä kauempaa, eikä poliisi löytänyt myöskään merkkejä, jotka olisivat viitanneet karhun vakavaan loukkaantumiseen. Etsintään osallistui myös suurriistavirka-avun yhdyshenkilöitä.

Poliisi uskoo karhun loukkaantuneen törmäyksessä lievästi ja menneen menojaan.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut