Puolukasta syntyy niin kastike lohelle kuin vinaigrette salaatille – katso reseptit
Kirpeä puolukka käy hyvin myös suolaiseen leivontaan ja ruuanlaittoon.
Metsälenkillä ei ole syyskuussa voinut välttyä huomaamasta houkuttelevaa punerrusta.
Mainos: Sakky

Mainos: Savon Sanomat

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €
Digitilauksen sisältö
- Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu