Helsingin Kaivopuiston kuolemantuottamusjutussa julkaistujen kuvien epäillyt on tunnistettu – osa on ollut esitutkinnan aikana pidätettynä

STT

Helsingin poliisi julkaisi heinäkuun lopussa kuvat viidestä miehestä, joiden on epäilty liittyvän väkivallantekoon Kaivopuistossa. Poliisi kertoi keskiviikkona tiedotteessaan, että kuvissa esiintyneet on tunnistettu. Heidän osuuttaan epäiltyihin pahoinpitelyihin yhä selvitetään.

– Poliisi on tavoittanut näistä tunnistetuista miehistä neljä, viidettä epäiltyä ei ole toistaiseksi tavoitettu. Esitutkinnan aikana osa henkilöistä on ollut pidätettynä, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Väkivallanteko tapahtui Helsingin Kaivopuistossa ravintolan edustalla varhain aamuyöllä sunnuntaina 5. heinäkuuta. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena, sillä yksi pahoinpitelyn uhreista kuoli saamiinsa vammoihin seuraavana yönä.

Poliisi on aiemmin kertonut, että uhrit ja epäillyt tekijät eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut