Amerikkalaismediat: Tv-kanavan turvamiehen epäillään ampuneen mielenosoittajan Denverissä

Yksi ihminen on kuollut ampumisessa Yhdysvaltain Denverissä, kertovat amerikkalaismediat. CNN kertoi, että ampuminen tapahtui kahden vastakkaisen mielenosoituksen yhteydessä ja että epäilty ampuja on tapahtumia seuranneen tv-kanavan palkkaama turvamies.

Denverissä oli lauantaina koolla poliisia kannattava mielenosoitus ja sen vastaprotesti. Uhri oli mukana poliisia kannattavassa mielenosoituksessa, ja aluksi väitettiin, että ampuja olisi vasemmistolaisen Antifa-liikkeen kannattaja, kertoi uutissivusto The Hill.

Denverin poliisi tviittasi myöhemmin, että ampujalla ei näytä olleen mitään poliittisia motiiveja.

Kaupungin pormestari Michael B. Hancock varoitti, ettei kaupungissa siedetä väkivaltaisiksi muuttuvia mielenosoituksia.

– Poliittiset erimielisyydet tulee ratkaista vaaliuurnilla eikä kaduilla, ja me pidämme siitä kiinni myös tämän vaalikampanjoinnin aikana ja sen jälkeen. Pandemian aikana kehotamme ihmisiä pysymään kotona ja välttämään suuria ihmisjoukkoja, hän tviittasi .

Yhdysvaltojen kärjistyneessä poliittisessa ilmapiirissä väkivaltaisuudet eri poliittisten suuntaisten välillä ovat vaatineet ihmishenkiä viimeksi elokuussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut