IL: Hyvinkäällä kaksi ihmistä murhannut ja seitsemää haavoittanut mies jätti palaamatta lomalta avovankilaan, poliisi etsii

Anna Kivinen

Hyvinkäällä vuonna 2012 tapahtuneista murhista tuomittu Eero Hiltunen on jättänyt palaamatta lomalta avovankilaan ja on katkaissut pantansa, kertoo Iltalehti.

Iltalehden tietojen mukaan Hiltunen kärsi tuomiotaan avolaitoksessa Suomenlinnassa. Hiltunen oli päässyt vankilomalle, mistä hän jäi palaamatta avovankilaan.

Rikosseuraamuslaitoksesta (Rise) vahvistetaan Iltalehden tiedot, joiden mukaan yksi avolaitosvanki on katkaissut pantansa, mutta vangin henkilöllisyyttä ei vahvisteta. Vangista annettiin Risen turvallisuusjohtaja Ari Juutin mukaan heti etsintäkuulutus.

Iltalehden tietojen mukaan Hiltunen on lähtenyt liikkeelle Hyvinkään seudulta. Paikallinen asukas kertoo nähneensä poliiseja ja poliisikoiria metsässä. Merkkejä etsinnöistä on näkynyt parin päivän ajan.

Hiltunen ampui ihmisiä kerrostalon katolta Hyvinkäällä vuonna 2012. Kaksi kuoli ja seitsemän haavoittui.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.