Mediat: Vastaamon irtisanotun toimitusjohtajan ja hänen vanhempiensa omaisuutta lähes 10 miljoonan euron edestä takavarikkoon

Takavarikko on voimassa toistaiseksi. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Psykoterapiakeskus Vastaamon irtisanotun toimitusjohtajan Ville Tapion ja hänen vanhempiensa omaisuutta on asetettu takavarikkoon lähes 10 miljoonan euron edestä, uutisoivat Ilta-Sanomat ja MTV .

Päätöksen takavarikosta teki Helsingin käräjäoikeus. Väliaikaisena turvaamistoimena takavarikkoa haki käräjäoikeudesta Vastaamon pääomistaja Intera Partnersin hallintayhtiö PTK Midco .

– Hakija on saattanut todennäköiseksi, että hänellä on edellä mainittu saaminen, josta vastaajat ovat vastuussa yhteisvastuullisesti. On olemassa vaara, että vastaajat kätkevät, hävittävät tai luovuttavat omaisuuttaan taikka menettelevät muulla hakijan saamista vaarantavalla tavalla, mediat siteeraavat käräjäoikeuden päätöstä.

Takavarikko on voimassa toistaiseksi.

Jo maanantaina kerrottiin, että PTK Midco on maanantaina käynnistänyt oikeudellisia toimenpiteitä, jotka liittyvät toukokuussa 2019 allekirjoitettuun yrityskauppaan Vastaamosta. Ennen yrityskauppaa Tapion perhe omisti Vastaamon kokonaisuudessaan ja yrityskaupan jälkeenkin Ville Tapio ja tämän äiti Nina Tapio jatkoivat yhtiön merkittävinä omistajina.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut