Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehti ilmestyy myös pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina – tätä kaikkea on luvassa

Pyhäinpäivän jälkeinen näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa sunnuntaina 1.11. Tässä muutama makupala sunnuntain tarjonnasta:

1. Tositv-sarjasta tuttu pappi Kari Kanala kannattaa naispappeutta ja samaa sukupuolta olevien parien vihkimistä. Kanalan mielestä naispappeus on parasta, mitä kirkossa on hänen elinaikanaan tapahtunut.

2. Burgerimies Akseli Herlevi kuuluu korona-ajan menestyjiin. Hampurilainen maistuu kotiruokiin kyllästyneille etätyöläisille, joten Herlevi on pystynyt laajentamaan ruokaketjuaan.

3. Ismo Alanko täyttää pian 60 vuotta. Kotikaupungissaan Joensuussa hän oli julkkis jo teini-iässä. Millaisen kuvan "orjapiiskuri" Alanko antaa itsestään varhaisissa haastatteluissa?

4. Millainen on kynttiläihminen? Sen tietää Riia Laitinen, joka itse on kynttiläntekijä jo toisessa polvessa. Hänen elämässään kynttilät eivät kuulu vain juhlaan.

5. Metallinpaljastus on vähän kuin aarteenetsintää. Harva tekee suurlöytöjä, mutta Matti Heikkonen teki huikean muinaislöydön aivan toimittajan silmien edessä.