Kouvolassa huonekaluliikkeen katto paloi ja muodosti vaarallista savua – vaara ohi, jälkisammutus jo käynnissä

Kouvolassa huonekaluliike Maskun kattorakenteissa riehui torstaina tulipalo. Kymenlaakson pelastuslaitos kertoo, että aamulla syttynyt palo saatiin nopeasti rajattua kattorakenteisiin. Jälkisammutustyöt ovat vielä käynnissä.

Kukaan ei loukkaantunut palossa, pelastuspäällikkö Juhani Carlson kertoo. Katajaharjuntiellä sijaitsevan liikkeen palosta muodostui aluksi voimakasta ja vaarallista savua, minkä vuoksi alueelle annettiin vaaratiedote.

Puoli kahdentoista jälkeen kerrottiin, että savusta enää aiheudu vaaraa. Carlsonin mukaan puolenpäivän jälkeen palosta ei muodostunut enää savua. Vaarana oli, että vaarallista savua olisi levinnyt vieläkin runsaammin, jos palo olisi levinnyt entisestään.

Pelastuspäällikön mukaan palo ei päässyt leviämään myöskään rakennuksen sisätiloihin tai viereisiin rakennuksiin. Maskun vieressä sijaitseva terveysasema jouduttiin savuhaittojen takia sulkemaan, mutta kiinteistö säästyi savuvahingoilta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta puoli kymmenen aikaan aamulla. Palon epäillään syttyneen huopakaton huollossa tehdyistä tulitöistä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut