Kertovatko ministerit nyt suoraan ja selkeästi, mitä sote-uudistuksen suhteen tapahtuu seuraavaksi? – suora lähetys tiedotustilaisuudesta on käynnissä

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru on mukana kertomassa sote-uudistuksen tilanteesta. Roni Rekomaa/Lehtikuva
Tommi Salo

Tommi Salo

Valtioneuvosto käsittelee ylimääräisessä istunnossa tänään tiistaina sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen uudistusta koskevan hallituksen esityksen antamista eduskunnalle.

Sote-uudistukseen liittyvä tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina kello 11–12.30.

Tilaisuudessa ovat läsnä perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, kuntaministeri Sirpa Paatero, sisäministeri Maria Ohisalo, puolustusministeri Antti Kaikkonen, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, opetusministeri Li Andersson ja pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist.

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistamisen tavoitteena on kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata yhdenvertaiset ja laadukkaat sosiaali- ja terveys- sekä pelastustoimen palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta, turvata ammattitaitoisen työvoiman saanti, vastata yhteiskunnallisten muutosten mukaan tuomiin haasteisiin ja hillitä kustannusten kasvua sekä parantaa turvallisuutta.

Hallituksen sote-esitys eteni eduskuntaan, käsittely alkaa ensi maanantaina

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut