Omerta-toimintaelokuvia tehdäänkin vain yksi kahden sijaan, ohjaajana Aku Louhimies

Omerta-elokuva on määrä tehdä valmiiksi Aku Louhimiehen ohjauksessa. EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

STT

Omerta-toimintaelokuvia tehdään aiemmin suunnitellun kahden elokuvan sijaan vain yksi, kertoo tuotantoyhtiö Cinematic .

Elokuva on määrä tehdä valmiiksi Aku Louhimiehen ohjauksessa. Louhimies korvaa ohjaajana Antti J. Jokisen, joka jäi sairauslomalle kuvausten ensimmäisten viikkojen aikana. Jokinen on myös elokuvan tuottaja ja käsikirjoittaja.

Sairausloman pitkittymisen myötä Jokinen ei jatka ohjaajana eikä taiteellisesti vastaavana henkilönä, tiedotteessa kerrotaan.

Ilkka Remeksen 6/12 -romaaniin perustuva Omerta 6/12 on panttivankitrilleri, jossa terroristit iskevät Suomen itsenäisyyspäivän juhliin Presidentinlinnaan. Kuvaukset alkoivat lokakuussa ja jatkuvat helmikuuhun 2021 asti. Elokuvaa on kuvattu Virossa ja Suomessa.

Alun perin tuotannossa on ollut kaksi elokuvaa sekä televisiosarja. Tulevan elokuvan ensi-ilta on syksyllä 2021, ja se nähdään myöhemmin myös televisiosarjana.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut