Trump on ei-toivottu naapuri asunnollaan Floridassa, kertoo Washington Post – naapurit ovat vuosien ajan valittaneet Trumpin vierailujen liikennehäiriöistä

Donald Trumpin Mar-a-Lago-klubin naapurit ovat jo pitkään harmitelleet Trumpin vierailujen aiheuttamia liikennehäiriöitä. AFP / LEHTIKUVA

Nina Törnudd / STT

Presidentti Donald Trumpia ei haluta pysyväksi naapuriksi Floridaan kun hänen kautensa päättyy, kertoo Washington Post . Lehti kertoo, että useat Palm Beachin asukkaat ovat kirjelmöineet vaatien, että Trump ei saa asettua Mar-a-Lago-klubilleen asumaan.

Klubin naapurit osoittivat kirjeensä kunnan johdolle ja Yhdysvaltojen salaiselle palvelulle. He viittaavat vuonna 1993 allekirjoitettuun sopimukseen, jossa klubi muutettiin yksityisestä asunnosta yksityiseksi klubiksi.

Sopimuksen myötä Trump sai luvan tarjota majoitusta maksusta, mikä auttoi häntä selviytymään taloudellisesta pinteestä. Klubin jäsenet eivät sopimuksen mukaan saa viettää yli 21 päivää vuodessa vierashuoneissa eivätkä saa asua siellä yli seitsemää päivää peräkkäin.

Naapurit ovat vuosien ajan valittaneet Trumpin vierailujen aiheuttamista liikennehäiriöistä.

Trump ei ole julkisesti vahvistanut aikovansa muuttaa Mar-a-Lagoon, mutta sitä on pidetty hänen todennäköisimpänä valintanaan.

Trump on siirtänyt kirjansa New Yorkista Floridaan ja äänesti Floridassa. Hän on presidenttikaudellaan vieraillut Mar-a-Lagossa ainakin 30 kertaa ja viettänyt siellä ainakin 130 päivää, Washington Post laskee.

Jos Trumpin tulevan asuinpaikan valinnasta syntyy oikeuskiista, aiheuttaa se ongelmia muun muassa salaiselle palvelulle, joka on valmistautunut suojaamaan tulevaa ex-presidenttiä Mar-a-Lagossa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut